2013/01/23

MAKING SOME PLANSHome is where the heart is.. En mijn hart ligt de laatste tijd helemaal bij mijn nieuwe huis! Vandaag ga ik lekker prutsen met Navigram, een programma waarmee je een plattegrond kunt maken van je woning en in 3d kijken hoe het wordt! Find it here!

Op de foto van voor naar achter; HOME via Wehkamp, vergelijkbaar bij V&D - Nieuw Huis Plan map van VT Wonen - de plattegronden van mijn nieuwe Paleis - Supersimpele koffie (beetje melk in een glas, Senseo er op laten vallen et voila! Mooooi!) - lief antiek potje met guldens, dubbeltjes, kwartjes, ponden, francen etc. - LOVE home accessoire gekregen op Texel van M (omdat ik wel wat liefde kon gebruiken ;) - Oud zilveren sigarettendoosje (Het is Happy Quitting Day to ME! Ik ben een maand gestopt! Heujjj!) - Ouderwets raar beeldje van bloemen ooit een keer op de rommelmarkt gekocht en wit gespoten - IKEA lampje, vaas (ja, dat langwerpige ding is een vaas) met papieren met een map 'TO DO' en 'DONE' - En uiteraard de beroemde vaas van Hella Jongerius (voor de kenners) of a.k.a DE Ikea-Vaas  ;)


Want to make my day? Leave a comment! Do you like what you see? You can also follow me on Pinterest & Facebook :)

2 opmerkingen:

 1. Hi, bedankt voor je reactie op mijn blog! Ik ben meteen een kijkje gaan nemen en wat een leuke blog heb je. Je schrijft echt ontzettend leuk, een blog die meteen op mijn blogroll komt zodat ik je dagelijks kan volgen :) Zag dat je me nog niet volgde op mijn blog zelf? En wellicht is het voor jou goed om aan de zijkant ( gadgets) ook je volgers aan zet? Zodat mensen je direct kunnen volgen. ( ik voeg je ook toe aan Bloglovin, super handige.. en verslavende.. app op de telefoon!) Fijne week, en veel inspiratie toegewenst voor je nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HI!

  Je hebt gelijk, ik ben nog niet zo into dat volgen, moet ik even doen!
  Bedankt voor je tips en reactie! Waardeer ik enorm!

  Xx.

  BeantwoordenVerwijderen

Leave a comment: